POMOC ÚTULKŮM ZASAŽENÝM POVODNĚMI: Srdečné tlapky z.s., příběh Martina Štoppla

Člen Srdečných tlapek Martin Štoppl je opravdový zvířecí hrdina. Během povodní totiž neváhal a ze zatopených oblastí zachránil neuvěřitelných 115 zvířat – od slepic a kachen přes králíky a kočky až po koně. 

Martin žije na Moravě, která to o povodních schytala nejvíc. Se svými kolegy ze spolku Srdečné tlapky z.s. během 3 dnů zachránil a poskytl ubytování a péči zvířatům převážně z Olomouckého kraje. Všechna zvířata pomohl přepravit do bezpečí a zavázal se, že jim poskytne zázemí a péči, dokud to bude potřeba.

Zdroj: Martin Štoppl

Zdroj: Martin Štoppl

Srdečné tlapky měsíc po povodních

Jak to u Martina vypadá měsíc po povodních? 

„Koníci už odcestovali, pak odjeli dva chovní králíčci a zůstávají kocourci, zbytek králíků, kačena s káčaty a ještě nějaká drůbež. Postupně, když to jde, pomáháme s vrácením zvířat do domovů. Když to nejde, zůstávají u nás. Někteří již napořád,” popisuje stav Martin s tím, že kromě zachráněných zvířat se starají ještě o několik desítek vlastních zvířecích svěřenců.

Zdroj: Martin Štoppl

Zdroj: Martin Štoppl

Chcete pomoci Srdečným tlapkám? 

PŘISPĚJTE do naší sbírky ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024  na dárcovském portálu Donio.cz a my část výtěžku této sbírky pošleme Srdečným tlapkám na další péči o zvířata, která se prozatím nemohou vrátit domů a zvířata, která již v místě zůstanou.

DĚKUJEME za vaše příspěvky do této naší sbírky pro útulky a záchranné stanice postižené povodněmi.

Velké poděkování patří také společnosti MARS Czech s.r.o., která je od r. 2009 generálním partnerem naší Nadace na ochranu zvířat, díky níž můžeme útulky, včetně Srdečných tlapek z.s., obdarovat krmivem pro psy a kočky značek Perfect Fit, Sheba, PED a WHI. 

DĚKUJEME, ŽE SPOLU S NÁMI POMÁHÁTE ZVÍŘATŮM!

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.