Měsíc od ničivých povodní: Co se za tu dobu podařilo udělat pro zvířata?

V neděli 13. října uplynul měsíc od povodní, které zasáhly celou naši republiku. Měsíc, kdy nejen řada lidí, ale i zvířat, žije bez jedné z nejcennějších věcí, kterou si umíme představit. Bez domova a zázemí. 

Kromě měsíce zkázy je to ale také měsíc plný naděje, že dobro ze světa ještě nezmizelo. S dojetím jsme sledovali práci záchranných složek, organizací, které pomáhaly a pomáhají zasaženým obcím i pracovníků spolků a azylů, kteří neopustili svá zvířata ani když jejich vlastní domovy zaplavila voda.

Nemohli jsme se jen tak nečinně dívat. Proto jsme rozjeli pomoc, která stále pokračuje a kterou hodláme poskytovat i nadále, dokud to bude potřeba. 

Finanční sbírka na pomoc útulkům a záchranným stanicím pro zvířata zasaženým (přímo či nepřímo) povodněmi

 
Na pomoc zvířatům jsme založili sbírku ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024 na dárcovském portálu Donio.cz. Potrvá až do listopadu a cílová částka je nastavena na 1 milion korun.
 

PŘISPĚJTE I VY DO NAŠÍ SBÍRKY a pomozte zvířatům v nouzi, která to sama nezvládnou. Kromě pejsků i kočiček se chytáme podpořit také útulky a azyly, které se specializují na hlodavce, ptáky nebo hospodářská zvířata jako koně, kozy, ovce nebo prasata. Sbírka poběží zhruba do poloviny listopadu, poté částku rozdělíme mezi útulky, azyly, depozita, záchranné stanice a jiné organizace pečující o zvířata napříč spektrem druhů, aby se k nim finanční pomoc dostala dřív, než přijde zima. 

Naše sbírka ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024 na portálu Donio.cz stále běží! Přispět můžete i VY! Darujte jakoukoliv částku. Sdílejte výzvu k podpoře sbírky. Dobrovýzvujte. 

DĚKUJEME, že spolu s námi pomáháte zvířatům!

Další finanční pomoc pro zvířata v útulcích a záchranných stanicích

V současné době pracujeme na přerozdělení finančního daru ve výši 300 000 Kč od společnosti Mars Czech s.r.o., která je od roku 2009 generálním partnerem Nadace na ochranu zvířat. Mars Inc. je jedním z celosvětově největších výrobců krmiv pro zvířata. V rámci Mars Petcare nabízí krmiva značek Royal Canin, Perfect Fit, Sheba, Dreamies, Frolic nebo PED a WHI.  

Materiální pomoc v podobě dodávky krmiva

Kromě finanční pomoci, kterou poskytneme po ukončení sbírky, se nám podařilo pomoci materiálně. 

Od našich štědrých partnerů jsme získali několik tun konzerv i granulí pro psy a kočky, které průběžně posíláme do nejvíce zasažených oblastí. První závozy směřovaly do psího útulku Přímětice u Znojma a kočičího útulku v Bohumíně. Plánujeme také závozy do Opavy, Ostravy nebo Kopřivnice. 

Materiální pomoc zajišťuje naše Nadace na ochranu zvířat ve spolupráci se svými partnery v segmentu Petfood a Petcare.

Nadace na ochranu zvířat děkuje za pomoc zvířatům v povodněmi postižených útulcích:

Společnosti Mars Czech s.r.o., výrobci krmiv pro zvířata, za velkorysé dary krmiva značek Royal Canin (divize Mars Petcare), Perfect Fit, Sheba nebo PED a WHI

a společnosti Dibaq a.s. za dar krmiva značky Fitmin.

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.