Materiální a finanční pomoc pro ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024

Nadace na ochranu zvířat se zapojila do pomoci zaplaveným útulkům, záchranným stanicím a dalším organizacím pečujícím o zvířata. Povodňová situace v naší zemi zasáhla mnoho lidí i zvířat. V důsledku záplav přišlo velké množství zvířat o domovy i potravu. A nám jejich osud není lhostejný. Proto jsme se rozhodli ve spolupráci s našimi partnery v segmentu petfood a petcare zajistit materiální pomoc v podobě krmiva a pochoutek pro zvířata v útulcích zasažených povodněmi. Zároveň na dárcovském portálu Donio.cz pořádáme crowdfundingovou sbírku pro zvířata v útulcích a záchranných stanicích, která po povodních potřebují naši pomoc více než kdy jindy.

PRVNÍ VÁRKA KRMIVA /ROYAL CANIN/ JE ZAVEZENA DO ÚTULKU PŘÍMĚTICE U ZNOJMA

Dějí se dobré věci. Díky našemu partnerovi Royal Canin (division of Mars Petcare) jsme do Útulku Přímětice u Znojma dopravili 369 kilogramů kvalitního krmiva Royal Canin.  

Zvlášť teď po povodních je materiální a finanční pomoc pro zaplavené zvířecí útulky a záchranné stanice pro hendikepované, zraněné a nemocné volně žijící druhy stěžejní.

POMOZTE I VY!DARUJTE. PŘISPĚJTE. SDÍLEJTE. DĚKUJEME.

PŘISPĚJTE do naší crowdfundingové sbírky ZVÍŘATA V TISNI – POVODNĚ 2024 na portálu Donio.cz a pomozte nám poslat do útulků a záchranných stanic zasažených povodněmi i nezbytné finanční prostředky.

Každá koruna se počítá. I malá částka pomůže. A čím více vybereme, tím více útulků, záchranných stanic a organizací pečujících o zvířata podpoříme.

Pokud chcete zvířatům i jejich vyčerpaným lidem (pečovatelům) finančně pomoci,

PŘISPĚJTE do naší sbírky ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024 na portálu Donio.cz.

Celý výtěžek sbírky spravedlivě rozdělíme mezi konkrétní útulky, záchranné stanice pro volně žijící druhy a další organizace pečující o zvířata, které jsou postiženy povodněmi a nyní bojují o stovky zvířecích životů. 

Z celého srdce vám DĚKUJEME za každou korunu pro zvířata v tísni, 

vaše Nadace na ochranu zvířat.

CHCI PŘISPĚT ZVÍŘATŮM V TÍSNI >> 

DĚKUJEME, ŽE SPOLU S NÁMI POMÁHÁTE ZVÍŘATŮM!

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.