sbírka: ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024 na portálu Donio.cz

Milí přátelé zvířat,

na to, co se v posledních dnech odehrávalo v naší zemi, jsou všechna slova krátká. Povodně v mnoha regionech, krajích a obcích na území České republiky zasáhly nejen lidi – ale i zvířata. Stejně jako řada lidí přišla o své domovy a majetek, ztratila zvířata v péči útulků a záchranných stanic pro volně žijící druhy ze dne na den svou jedinou jistotu. A nám jejich osud není lhostejný.

Pojďme společně pomoci těmto zvířatům, aby se mohla postavit na vlastní tlapky, kopýtka, nožky a dostat péči, která je pro ně nezbytná.

Proto jsme se rozhodli uspořádat crowdfundingovou sbírku pro zvířata v útulcích a záchranných stanicích, která potřebují naši pomoc více než kdy jindy. 

POMOZTE ÚTULKŮM A ZÁCHRANNÝM STANICÍM POSTIŽENÝM POVODNĚMI V ČR.

Pokud chcete zvířatům i jejich vyčerpaným lidem (pečovatelům) finančně pomoci,

PŘISPĚJTE do naší sbírky ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024 na portálu Donio.cz.

Celý výtěžek sbírky spravedlivě rozdělíme mezi konkrétní útulky, záchranné stanice pro volně žijící druhy a další organizace pečující o zvířata, které jsou postiženy povodněmi a nyní bojují o stovky zvířecích životů. 

Z celého srdce vám DĚKUJEME za každou korunu pro zvířata v tísni, 

vaše Nadace na ochranu zvířat.

CHCI PŘISPĚT ZVÍŘATŮM V TÍSNI >> 

Foto: FB/ Moraskoslezský kraj

Foto: FB/ Kočka pro tebe

Komu pomůžeme?

V útulcích (pro psy, kočky, fretky, hlodavce nebo koně) a v záchranných stanicích pro hendikepované, nemocné nebo zraněné volně žijící živočichy, které byly přímo či nepřímo zasaženy povodněmi, se zvířata ocitla v nouzi. A jejich pečovatelé jsou vyčerpaní. Potřebují naši pomoc.

Jen útulků je vytopených několik desítek. Přitom finanční pomoc od obcí a krajů je nejistá. Finance jsou totiž po povodních potřeba i jinde. Příběhy a prosby o pomoc tak nyní plní sociální sítě. Uvádíme alespoň několik příkladů:

 

Foto: FB/ Městská policie Opava

Foto: FB/ Anna Měrková – Mazlíci v nouzi

Naši pomoc a podporu kromě „útulkáčů” potřebují i hendikepovaná, zraněná nebo nemocná volně žijící zvířata, která se ve velkém ocitla v záchranných stanicích.

Foto: FB/Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka 

Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity?

Vaše finanční podpora umožní nakoupit nezbytné krmivo, chovatelské potřeby a vybavenízajistit veterinární péči a postarat se o každodenní potřeby zvířat v útulcích, azylech, depozitech nebo záchranných stanicích pro hendikepované volně žijící druhy. Finanční prostředky vybrané v této sbírce poslouží také na potřebné opravy kotců, výběhů, vybavení i budov útulků, azylů, depozit nebo záchranných stanic.

Částku, kterou se podaří vybrat, spravedlivě rozdělíme mezi útulky, záchranné stanice a organizace pečující o zvířata, které jsou (ať již přímo či nepřímo) zasaženy ničivými povodněmi, nebo ty, které se aktuálně potýkají s obrovským nárůstem příjmu zvířat ve svém zařízení. 

Foto: FB/ Čtyřlístek pro hafany, z.s.

Naše Nadace na ochranu zvířat již od svého založení v roce 1994 usiluje o lepší život pro zvířata. Díky dlouholeté spolupráci s útulky, azyly, dočaskami, ale i záchrannými stanicemi pro volně žijící druhy, máme informace o tom, kdo potřebuje v této krizové situaci největší pomoc a podporu

O všech organizacích, které se podařilo podpořit, vás budeme informovat. 

Děkujeme za jakýkoliv váš finanční dar do naší sbírky ZVÍŘATA V TÍSNI – POVODNĚ 2024
na portálu Donio.cz.
 

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat zvířatům!

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.